evenimente provence berceni
meniu de botez

MENIURI EVENIMENTE


VEZI MENIURI
meniu de botez

MENIURI CUNUNIE


VEZI MENIURI
meniuri corporate

MENIURI CORPORATE


VEZI MENIURI
meniu de parastas

MENIURI PARASTAS


VEZI MENIURI
oferte de botez

BOTEZ EXTRASEZON


VEZI MENIU

EVENIMENTE MEMORABILE

VISE IMPLINITE

VEZI MENIURI EVENIMENTE

Facilitati evenimente!

In meniurile de evenimente e inclus pachetul de primire! Pachetul de bauturi poate fi adus de catre client! Meniurile se pot personaliza in functie de preferinte! Decorul salonului este inclus in pretul meniului!

OFERTA SPECIALA

REDUCERE 10%
EVENIMENTE DUMINICA SAU IN POST

PETRECERI CORPORATE

PROFESIONISTII EVENIMENTELOR

VEZI MENIURI CORPORATE

Apelati cu incredere!

Evenimentele corporate sunt printre cele mai sofisticate manifestari de networking si de mentinere a legaturilor intre partenerii de afaceri si unul din fundamentele reusitei in organizarea acestor evenimente este meniul corporate. Cream de fiecare data momente unice pentru clientii nostri, deschidem drumul catre arta culinara, inspiram pasiune prin felul in care ne prezentam in fata partenerilor nostri iar maestri bucatari cunosc in detaliu particularitatile unui meniu corporate.

Ca in cazul oricarui eveniment corporate, Restaurant Provence cunoaste si respecta cerintele si rigorile organizarii unui eveniment informal dar care are la baza aspectele serioase ale lumii de business. Cu atât mai mult in acest caz, Restaurant Provence isi propune sa stabileasca standarde ambitioase in materie de meniu corporate.


sus